The fantasy of the Cactussen

23 februari 2020 is het jaar dat Curaçao 50 jaar parade mag vieren. Met ons zelforganisatie uit Nederland genaamd Mothers in Action wat betekend; moeders in beweging gaan wij aan de parade deelnemen. Wij hebben gekozen voor het thema the fantasy of the cactus. Het is een ode aan de kadushi die men vroeg uit de kunuku gingen oogsten en alle andere cactussen. Ons doel is om mensen (man/vrouw)van alle nationaliteiten uit alle streken of landen die nog niet bekend zijn met Curaçaose carnaval cultuur kennis te laten maken met ons dushi korsow, ook de mensen die er wel mee bekend zijn willen we de gelegenheid geven om met ons mee te doen in de parade. Wat onderscheid ons van de rest: is dat onze kostuums voor elk budget haalbaar is. Iedereen vanaf 18 jaar kan met ons meedoen. Doe met ons mee voor een onvergetelijke ervaring. Hou ons pagina in de gaten.

En wij als Riemoon mogen mee werken aan deze leuke organisatie met het maken van de leuke sieraden voor de kleding, we hebben al mooie chokers ontworpen die binnenkort online komen te staan.

 

voor meer informatie om mee te willen doen met deze leuke of andere vragen.... mail ons : infothefantasyofcactus@gmail.com of kijk op hun facebook pagina https://www.facebook.com/groups/1081482202048139/

Voor vragen over de sieraden mail ons : riemoonhandmade@gmail.com

 

© 2018 - 2020 Riemoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel