♥ Over Riemoon ♥

Riemoon wat voor Ria en Simone staat. 

Wij zijn Ria en Simone en in onze creativiteit kunnen wij onze passie lekker kwijt aan het maken van de leukste sieraden, drinkbekers, bedrukkingen, epoxy en accessoires.Het begon allemaal als een leuke hobby die steeds uitgebreider en groter werd en steeds meer kopers kwamen kijken om het hoekje en vroegen of we een eigen website hadden waar wij onze producten verkopen maar dat is iets wat wij nog niet hadden.

Maar sinds kort 1-01-2019 ik Ria ben ik dan ook de trotse eigenaresse van Riemoon.

Mijn schoondochter Simone is mijn grote steun en toeverlaat achter de schermen, zij helpt mij mee met het sociaal media, het ontwerpen, bedenken en het maken van de producten.

Alle sieraden drinkbekers, bedrukkingen, epoxy en accessoires worden met de hand en veel liefde gemaakt en afgestemd op de wensen van de klant.

Het leukste vind ik dan ook dat we mensen enorm blij kunnen maken met een leuk handgemaakte sieraad drinkbekers, bedrukkingen, epoxy of accessoires, de tevredenheid van de klant is voor mij dan dus ook een groot belang, we leveren dan ook graag een goede kwaliteit en service te bieden voor een redelijke prijs.

 

Vriendelijke groet,

Ria Kok

Riemoon Handmade With Love


 

 

© 2018 - 2023 Riemoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel